Kajakpaddling

[Åar vet att det inte är någon brådska.
Tids nog kommer vi fram.]
Nalle Puh

”Tänk att få paddla när solen går ner, havet ligger som en spegel och bara ljudet av paddeln som klyver vattenytan hörs…”

Har du drömt om att få prova på att glida fram i en kajak? Det är en underbar rofylldhet, en fantastisk naturupplevelse och motionsform! Du sitter säkert och tryggt nära vattenytan i en kajak. Aktiviteten passar de allra flesta och vi anpassar alltid efter din nivå. Vi sätter alltid trygghet och säkerhet främst, så innan vi ger oss ut får du tydliga instruktioner och om vädret och vattentemperaturen tillåter så provar vi också på kompisräddning.

Privatlektioner per timme

Vi ger privatlektioner och innehållet bestämmer vi tillsammans med er, helt utifrån era önskemål. Vi utgår ifrån vårt kajakhotell i Grötviks hamn. Vädret är mycket avgörande för vår havspaddling.
All utrustning ingår i lektionen, såsom kajak, paddel, kapell och flytväst.
1 pers: 650:-/tim
1100:- för 2 tim
2 pers: 550:-/tim/pers
900:-/pers för 2 tim

Väderberoende aktivitet.
Förbokning krävs.

Privat kvällstur till Tylön (3,5 timme)

Detta är en fantastisk tur när sjöbrisen lugnat ner sig och vi glider ut ifrån Grötviks hamn utmed kusten och njuter av att se de kända vikarna och stränderna från vattnet. Vi tar oss de 5 kilometrarna till Tylöns sandstrand, tar en välförtjänt fika och kanske ett kvällsdopp. Har vi tur får vi njuta av en otrolig solnedgång innan vi paddlar tillbaka i njutbar fart till Grötviks hamn.
Ta med fika och badkläder för kvällsdoppet!
1 pers: 2000:-
2 pers: 1250:-/pers

Väderberoende aktivitet.
Förbokning krävs.

Företag/grupper – 1,5 timme – halvdagstur

Detta är en prova på tur, om du aldrig suttit  i en kajak innan. Vi utgår antingen ifrån vårt kajakhotell i Grötviks hamn eller vid någon av de närbelägna sjöarna. Vädret är mycket avgörande för vår havspaddling. I halvdags turen (ca 3, 5 timme) ingår en god fika med nybakat direkt ifrån stormköket. Min. antal deltagare 2 st, max antal 6 st.
Förbokning krävs.
Kontakta oss för prisuppgift.

Företag/grupper – Heldagstur

Detta är en tur för dig som provat på paddling tidigare. Vi paddlar i Hjörneredssjöarnas vatten med början i Knäred och följer sedan Lagan söderut. Vi gör stopp för fika och en god 3-rätters middag vid Härliga Hjörnered, där vi lagar maten med hjälp av stormkök, muurikka och reflektorugn. En underbar tur i tryggt vatten. I turen som varar i ca. 6 timmar ingår all mat. Min. antal deltagare 4 st och max. antal 6 st
Förbokning krävs.
Kontakta oss för prisuppgift.

Kajakpaddling med Upplevelsekompaniet

Kajakpaddling med Upplevelsekompaniet

Kajakpaddling med Upplevelsekompaniet

Kajakpaddling med Upplevelsekompaniet